Mededelingen - Wandelclub Tornado vzw

Hoofdmenu:

Onze wandelclub heeft zijn huishoudelijk reglement een grondige update gegeven.

Het is dan ook opnieuw mogelijk om foto's op de website en in het krantje te plaatsen.

Op de nieuwe website, die binnen een paar maanden moet klaar zijn, is er terug een knop voorzien met foto's.

Op deze nieuwe website zal ook het volledig huishoudelijk reglement terug te vinden zijn.

Aan al onze medewerkers : Ingevolge een beslissing van de minister van sport MOETEN alle leden die ons komen helpen op onze wandeltochten een Vrijwilligersovereenkomst ondertekenen in twee exemplaren. Ook wanneer het vrijwilligerswerk onbezoldigd is. Eén exemplaar is voor de medewerker en het tweede voor de club. De secretaris heeft alles klaar gemaakt en zal vanaf onze wandeltocht van 20 januari 2019 iedereen zijn contract laten ondertekenen.

Kinderen tot 12 jaar wandelen gratis mits scanning van een geldige lidkaart.

Indien de kinderen geen geldige lidkaart hebben worden ze beschouwd als niet lid en betalen ze gewoon de prijs voor niet leden.